Drömuppdragsgivaren är företag som vågar, kommunicerar och visar förtroende

Vi är glada att hälsa Anna Ödlund välkommen till oss på Bouvet. Anna är UX-designer och kommer närmast från byrån Grade. 

Klicka på taggarna för att läsa mer om var och hur vi använder samma ämne och teknik

Grade är en byrå som skapar webbaserade kurser. Där hade Anna rollen som AD och jobbade med bland annat med att pitcha in projekt för att sedan tillsammans med kund arbeta fram allt från innehåll, struktur till koncept och design - alltid med användaren i fokus. Innan dess har hon frilansat länge som Illustratör och designer där hon jobbat redaktionellt och med reklam och animation.

Nu ser hon fram emot att få jobba som konsult och möjligheten att få sätta sig in i olika verksamheter och deras olika utmaningar. Och att ständigt få ta del av nya kunskaper från kollegor och kunder. Drömuppdragsgivaren är företag som vågar, kommunicerar och visar förtroende.  

"Jag jobbar gärna från ax till limpa och vill designa tjänster som bidrar till samhällsnytta och fyller en bra funktion i människors vardag."

På fritien är Anna oftast och gärna med familjen. 

"Nu efter semestern längtar jag ut igen att få köra omkring i vår Hobby 600 från 87.  Den går långsamt, den har fula campingstolar, men är helt perfekt, som min son brukar säga."

Musiken är också en stor del i Annas liv och hon har alltid spelat musik på ett eller annat. Annars ser man Anna oftast på cykeln, då hon cyklar nästan vart än hon ska. Hon älskar podcast som informationskälla och en vacker dag kanske hon startar en egen.