Affinion

Vi bidrar till säkrare transaktioner

När banker och försäkringsbolag ska erbjuda sina kunder trygga lösningar krävs en helhetssyn och ett system som klarar att hantera stora kundregister. Digitaliseringen har dessutom fört med sig ökade krav på digital säkerhet.

Klicka på taggarna för att läsa mer om var och hur vi använder samma ämne och teknik

Utmaningen

Affinion International erbjuder produkter som servar företag inom livsstil, resor, säkerhet och försäkring. Det handlar om att spärra kort, men även om så kallade conciérge-tjänster, vilket innebär servicelösningar baserade på virtuella plattformar. Dessa tjänster gör att företag och privatpersoner får tillgång till ett utbud av tidsbesparande tjänster.
 
Vårt uppdrag inkluderar förvaltningsledning, rådgivning, support, projektledning, webbutveckling, webbdesign, arkitektur, integration, säkerhet, responsiv webbdesign, Site Vision, tillgänglighet och utbildning.

Lösningen

Affinion använder Site Vision och vår roll är att förvalta och vidareutveckla Site Vision-lösningen Nordic Online. Systemet har mer än 2,5 miljoner registrerade användare uppdelade på 40 olika webbplatser.
 
Vi bidrar till löpande förvaltning och stöd, som till exempel förfrågningar och felavhjälpnng. Vi bidrar även till att vidareutveckla och inkludera framtida lösningar i mobil miljö. Vi utbildar och erbjuder rådgivning när det gäller implementering av CMS lösningar i befintlig eller uppgraderad version på SiteVision hos Affinion International AS

Kundvärde

Affinion bygger sitt varumärke genom att leverera funktion och kvalitet till sina kunder och deras kunder.