Om Bouvet

Tillsammans med våra kunder skapar vi lösningar av stor betydelse. Vår starka företagskultur har tagit oss från att vara ett litet norskt företag, till ett skandinaviskt börsnoterat konsultbolag med 18 kontor och mer än 2000 medarbetare.

_DSC9761.jpeg

Anställdas årsredovisning

Vi kallar det en årsredovisning, men den innehåller inte sida upp och sida ner med cirkeldiagram som belyser företagets ekonomi. Den här rapporten handlar om det viktigaste i Bouvet, nämligen människorna. 

Läs rapporten här

Hela konsultteam och enskilda spetskompetenser

Bouvet Sverige har idag ca 80 konsulter fördelade på tre kontor. Vi finns i Stockholm, Skövde och Örebro. Vi växer i takt med att efterfrågan ökar.

Vi levererar hela konsultteam eller enskilda spetskompetenser inom systemutveckling, UX-design, projektledning och verksamhetsutveckling. Det gör vi på ett sätt som skiljer oss från andra börsnoterade företag som omsätter miljardbelopp.

Vi strävar efter att leverera lösningar som gör världen bättre och vi nöjer oss helst inte förrän vi ser att vår insats tillför samhället något. Och vi väljer uppdragsgivare som är lika övertygade som vi när det kommer till de grundläggande värderingarna.

Vi sätter medarbetarna främst och fokuserar på meningsfulla uppdrag. Det är så vi attraherar de bästa konsulterna. Som kund får du därmed engagerade lösningar med hög kvalitet.

Idag bidrar våra uppdrag till allt från en stabil energiförsörjning och en mer effektiv offentlig sektor till bättre folkhälsa i Sverige.