Webbar, intranät och appar

Naturligtvis är det inte så att det verkliga livet händer på nätet. Det verkar bara så. Internet är integrerat i våra liv, som en lekplats, verktyg och marknad. Vi hjälper dig med lösningar som tillgodoser företagets behov och skapar värde för användarna.

Det var länge sedan vi började boka biljetter, köpa skor och hålla koll på vår personliga ekonomi från soffan. Både kommersiella och offentliga aktörer fortsätter att utveckla digitala tjänster i snabb takt. Dessutom ses vi digitalt och sköter fler och fler av våra samhällskontakter via nätet. Vi är mitt i  den digitala revolutionen, och vi utforskar hela tiden nya möjligheter tillsammans med våra kunder, såväl privata som offentliga.

Bouvet erbjuder enskilda konsulter inom webbutveckling som t.ex. projektledare, digitala rådgivare, IT- och verksamhetsarkitekter, produktägare, scrum masters, användbarhetsexperter, UX/UI designers, testledare och systemutvecklare. Eller hela team som kan utvärdera, utveckla och förvalta webb- intranät och apptjänster utifrån er organisations och era kunders/användares behov.

Kontakter

Gunilla Eriksdotter
VD och Regionledare
Elin Åkerblom
Avdelningsledare Verksamhetsutveckling Hälsa