Erbjudande till dig som är chef inom vård och omsorg

Leda planerings- och utvecklingsdagar

Dags för planerings- och utvecklingsdagar med dina medarbetare i vården?  Vill du ge både dem och dig själv lite ny energi?  Ta hjälp av oss på Bouvet för att skapa en engagerande dag utifrån era behov. Vi har erfarenhet av både vård och förändringsledning och faciliterar dagen på ett sätt som ger det där minnesvärda lilla extra.  Vad behöver du och ditt gäng utvecklas inom?
 

Vi skräddarsyr er planeringsdag efter era behov. Det kan till exempel handla om: 

Personcentrerad vård

Konkreta och enkla metoder för att öka patienternas delaktighet och inflytande i vården. Tillsammans skapar ni en vård som utgår från just era patienters behov, värderingar och preferenser.

Bemötande

Genom praktiska övningar tränar vi på att förbättra bemötandet av patienter och anhöriga via tydlig, respektfull och empatisk kommunikation.

Förbättringsarbete

Vi ger er grundläggande kunskap i systematiskt förbättringsarbete. Ni får med er konkreta verktyg för att kunna leda och driva förbättringsarbeten i den vardag och verksamhet ni befinner er i.

Teamarbete

Laget före jaget. När man får den känslan i ett team - då mår alla bra. Vi  lär oss praktiska sätt att upptäcka och använda teamets olika kompetenser, öka samarbetet och kommunikationen och samtidigt stärka teamkänslan.

Kvalitetsutveckling

Hur vet vi om vi lyckats uppnå den kvalitet vi vill ge våra patienter? Mätning och uppföljning är viktigt. Vi identifierar vad som ska mätas och hur vi ska ta hand om feedback för att åtgärda brister, förbättra processer och resultat. Och hur vi vill fira när vi lyckas.

Verksamhetsplan

Utifrån ett strukturerat arbetssätt tar vi steg för steg fram en långsiktig strategi samt aktiviteter för att skapa en gemensam riktning och engagemang.

En lyckad planeringsdag/utvecklingsdag är en investering som ger er konkreta resultat och långsiktiga effekter. Ni kommer att få nya kunskaper, insikter och idéer som ni kan omsätta i praktiken. Det bidrar till en mer motiverad och engagerad personal som känner sig delaktig i förbättringsarbetet. Och framför allt kommer ni att få nöjdare och tryggare patienter som får en bättre vård. 

"Det har varit väldigt lärorika utbildningsdagar, Karin E var lätt att lyssna på med en superhärlig energi och framtoning."

"Karin Evenholt - vilken inspiratör och kompetent person."

"Vi hade en jättebra utbildning som ger energi att fortsätta jobba aktivt med förändringsledning"

Kontakta oss

Karin Evenholt är en av våra konsulter som leder utvecklings- och planeringsdagar för vårdens personal. Hon är legitimerad sjuksköterska och certifierad förändringsledare med en särskild passion för att leda grupper till att själva hitta sin potential och utvecklingskraft. Hon hjälper dig att förbättra din verksamhet och öka kvaliteten för patienterna. På köpet får du en engagerad personal och en bättre arbetsmiljö.

Varmt välkommen att kontakta Karin Evenholt, eller fyll i forumläret nedan, för ett upplägg kring din nästa planerings- eller utvecklingsdag! 

Karin Evenholt
Verksamhetsutvecklare
Verksamhetsutveckling