"Det är fantastiskt kul när man får bidra till människors hälsa och välbefinnande"

Äntligen får vi hälsa Anders välkommen till oss på Bouvet. Han är frontendutvecklare och kommer närmast från Learnways där han jobbat med digitalt lärande. 

På sitt tidigare arbete hos Learnways ansvarade Anders för hela kedjan i utvecklingsprocessen, från betaversion till färdig kurs. Rollen krävde ett stort ansvarstagande för produkterna och en bra känsla för interaktion och design. 

Innan Learnways så var han på Ellmount och delaktig i arbetet med att utveckla en plattform för e-gaming. Anders var anställd som frontendutvecklare, men arbetet var väldigt varierande. Förutom frontend delarna skrev han mycket serverkod där han utvecklade ny funktionalitet samt underhöll befintlig kod. Dessutom var han delaktig i nya plattformar och lösningar

Nu är Anders redo för livet som konsult och ser fram emot att få jobba i varierande uppdrag och att då ta del av den stora kunskapsbanken som finns inom Bouvet.

"Jag hann precis landa på Bouvet då jag fick mitt första uppdrag. I uppdraget ska vi utveckla en tjänst för att detektera och spåra biverkningar från läkemedel. Känns fantastiskt kul och intressant. Speciellt när man får vara delaktig i något som bidrar till människors hälsa och välbefinnande."

Anders hoppas även få chansen att vara i uppdrag där visuell kreativitiet och kodande flyter ihop. Gärna hos en uppdragsgivare som använder ett kreativt och nytänkande formspråk.

Anders har en kreativ ådra och gillar att skapa saker med händerna. Baka, bygga småhus av kartong, rita och måla eller något annat kreativt. Gärna tillsammans med hans två barn som är den största källan till glädje som finns.

Bästa avkopplingen tycker han är att sitta i sin lilla båt. Då tar Anders gärna ett dopp eller försöker locka fram storgäddan.