Jobbar med omställning till en mer nära vård

Gustav Hjelmgren – kreativ förändringsledare  

Gustav bidrar till att bygga framtidens vård genom innovation, förändringsledning och verksamhetsutveckling. Han brinner för att jobba i projekt som skapar samhällsnytta genom att hitta nya lösningar på stora utmaningar och problem i vården. Inget problem är för stort eller för svårt.

Fråga Gustav vad som helst inom utveckling i vården och han kan hjälpa till. 

Bakom sig har han bland annat stora transformationsprojekt på akutsjukhus, nationell projektledning vid omställning till nära vård i primärvården och innovativa lösningar för egenmonitorering hos personer med kroniska sjukdomar.

 – Just nu jobbar jag bland annat med strategisk rådgivning till nya innovativa företag inom hälsosektorn. Det handlar bland annat om att skapa digitala tjänster för förebyggande hälsovård och egenvård. På så sätt kan vi underlätta för människor i vardagen innan problem uppstår, och skulle problem ändå uppstå kan mycket skötas digitalt och patienten slipper besök på en vårdmottagning.  

Engagerade kollegor och den goda kulturen lyfter Gustav fram när han ska förklara vad som är bra med att jobba på Bouvet. Alla som jobbar med e-hälsa på Bouvet har erfarenhet från att jobba i vården eller med vården, antingen lokalt, regionalt eller nationellt. Kombinationen av verksamhetskunskap, förändringsledning och IT skapar en stark kompetensmiljö inom e-hälsa. Ett sånt sammanhang ger både trygghet, kraft och energi för att kunna ta sig an svåra och komplicerade vårdutmaningar tillsammans med kunderna. Som konsult har man alltid ett nätverk av kollegor runt sig. 

– Alla på Bouvet är måna om att dela med sig och för mig är det en central del för att få nya insikter och perspektiv på situationer, lösningar och utmaningar. Den frihet Bouvet ger mig är också väldigt viktig. Jag känner att den tillitsfulla dialogen med både ledare och kollegor skapar trygghet och tydlighet och därmed också ökad frihet och plats för kreativitet.  

Bli en av oss

Vill du jobba i lika spännande projekt som Gustav och vara med och bygga framtidens vård?

Se vad vi kan erbjuda eller hör av dig till det kontor som är närmast dig så ses vi på en fika!

Bilder av smilende Bouvet-kollega på tur

 

Vi utvecklar framtidens vård

På Bouvet finns ett stort gäng med både ledare och kollegor som jobbar dedikerat med att utveckla vården. Sammantaget arbetar cirka 20 av Bouvets konsulter med uppdrag inom vård, hälsa eller läkemedel. Det är UX- och tjänstedesigners, verksamhetsutvecklare, förändringsledare, systemutvecklare och informatiker som alla har ett brinnande engagemang för just förbättringar i vården.

Möt fler av våra samhällsbyggare 
Läs mer om våra tjänster till hälso- och sjukvården