Elin Lindblad förstärker e-hälsoteamet på Bouvet!

Äntligen kan vi säga välkommen till Elin Lindblad, nyanställd projektledare inom e-hälsa.

20 okt 2017

Elin kommer nu närmast vara på Akademiska sjukhuset i Uppsala där hon ska genomföra workshops för att tillsammans med patienter designa en ny tjänst ”While you are waiting”. Uppdraget är att visa hur en app kan stötta cancerpatienter i väntan på besök hos specialist.

Tidigare har Elin arbetat som konsult inom kvalitetsregisterutveckling och e-hälsotjänster. Hon har också jobbat med förbättringsarbete inom hälso- och sjukvården med uppdragsgivare inom landsting, akademi och privat sektor.

"Drömmen är att få vara med och designa tjänster som möjliggör en mer tillgänglig och patientcentrerad vård och som fokuserar på den personliga hälsan."

Att bidra till att verksamheter inom hälso- och sjukvård samarbetar med patienter och andra intressenter för att nå sina mål ligger också på önskelistan. I den bästa av världar går dessa två hand i hand och alla intressenter är med i skapandet av framtidens vård.

 Det bästa med att vara konsult är inte bara de varierande arbetsuppgifterna och möjligheten att själv påverka sitt arbete i stor grad.

"För mig handlar det om att få möjlighet att vara med och driva utvecklingen inom områden som jag brinner för och som kan bidra till att skapa värde för många människor."

På fritiden umgås jag med familj och vänner. Att göra saker tillsammans med andra ger mig energi!

Ofta blir det utflykter, matlagning, segling, skidåkning, surf å bad eller nåt annat skoj som står på schemat.