Välkommen till Bouvet Håkan Gustavsson

Tonårspappa och bonuspappa till fyra 19-åriga killar, samt ganska nybliven ägare till hus med trädgård. Men framförallt är Håkan ett efterlängtat tillskott till teamet med systemutvecklare på Bouvet.

24. april 2018

IMG_8907

”Efter 28 år som Javaprogrammerare, främst inom telefoni, fortsätter jag i Java, men i ett annorlunda projekt. Den här miljön passar mig, jag har fått ett intressant uppdrag och jag lär mig mer för varje dag. Jag känner mig trygg och stimulerad, vilket min familj också får glädje av, eftersom jag mår bra”.

Företaget Håkan arbetade på flyttade sin Javaprogrammering till Indien. Han ville fortsätta med Java och hittade en rekryteringsannons från Bouvet, som för honom var okänt, så han gick in på hemsidan och blev överraskad.

”Bouvet är ett stort företag, med många möjligheter. Jag lockades mest av att få tryggheten som man kan få i ett stort företag. Samtidigt  får jag jobba i ett litet team med sådant jag tycker om”.

Affinion International är ett företag som arbetar med lojalitetsprogram med kunder inom bank-, försäkring och finans. Bouvets uppdrag går ut på att öka funktionaliteten, rätta fel, ta bort buggar och lägga till funktioner för köp i portalen. Sedan ska tekniken lyftas.

”Struts 1 ska bytas mot struts 2, för att använda  för Javautvecklare”.

Håkan uppskattar att få lära sig nya saker. ”Min drivkraft är att få intressanta uppdrag, vilket innebär problem att lösa och samtidigt se hur tekniken fungerar i lösningen", säger Håkan som nu hunnit vara på plats ett par veckor.

”När jag nu är h finns det mycket mer som känns bra. Inte minst för att värderingarna som finns på Bouvet passar mig så bra”.

 

 

Teman