Ett sympatiskt företag med bra värdegrund

Så beskriver Martin Kammerhorn Bouvet. Martin har jobbat hos oss sedan 2009 då Bouvet etablerade kontor i Sverige. Han är en av dem som varit längst på företaget och pekar på den goda kulturen som en av anledningarna till att han har stannat.

För Martin själv är det ingen överraskning att han stannat så länge.

– Jag är inte alls förvånad. Det är ett bra företag, med bra kunduppdrag och jag har alltid stöd i ryggen om det är något. 

Hur är det att jobba på Bouvet idag jämfört med när du började?

– I början var vi inte så stora och hade en ganska stor personalomsättning eftersom vi var så små och folk inte var så trogna företaget. Men nu när vi är större och fler stannar har vi en helt annan trivsel och framtidstro med bra kunder. Vi jobbar mer strategiskt och det är en tydlig förändring sedan starten.

Hur ser du på den digitala utvecklingen som skett under de här åren?

– Digitaliseringen har gått snabbt de senaste åren och de företag som släpat efter, särskilt de offentliga, har nu också fått upp farten.  Nu är det mycket som har hänt kring IoT, lagring, datasäkerhet och inte minst GDPR, något vi inte fokuserade på i början.

 Vad skulle du säga till dem som inte har jobbat i Bouvet så länge?

– Stanna hos oss och uppskatta fördelen med att arbeta i ett företag som Bouvet. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Självklart är det naturligt att vilja prova andra företag, men tänk efter en extra gång. Hos Bouvet finns en fin balans mellan arbete och fritid och god förståelse för att man har ett liv även utanför jobbet. Vi har medarbetare som har slutat och sedan kommit tillbaka och det är jätteskönt att vi är i ett företag som är öppet för det.

– Jag brukar berätta för mina vänner hur bra jag har det på Bouvet och lyfter ofta fram de goda resultat vi visar varje år. Jag har varit med på en otrolig resa internt i företaget och är stolt över det!

Martin jobbar som projektledare och arbetar idag som konsult på Svenska Kraftnät och Statnett.