"Jag valde Bouvet på grund av värdegrunden och för att man sätter medarbetaren främst"

Äntligen får vi hälsa Annica Ferguson välkommen till oss!

Annica tar med sig massvis med kunskap och erfarenhet från flera år i branschen och börjar hos oss som leveransansvarig och avdelningsledare för webbteamet och Örebro. Där får hon jobba med det hon brinner för, nämligen webb och CMS. Kanske får hon även delta i några projekt som konsult, något hon hoppas på att få göra.

27 nov 2018

IMG_3810

Hon kommer närmast från CMS-produktbolaget SiteVision där hon jobbat i 12 år som Training Manager där hon främst ansvarat och arbetat med att utveckla utbildningsområdet och med att hjälpa igång kunder och samarbetspartners i hur de arbetar och utvecklar i verktyget. 

"Mitt motto har varit att få alla användare att bli specialister på SiteVision utefter sina behovsområden."

Innan det bodde hon flera år i USA där hon först studerade på universitet och sen arbetade med försäljning av Managed hosting och Colocation. 

Annica berättar att hon alltid haft förmånen att ha roligt på sina arbetsplatser. Nu ser hon fram emot att har roligt tillsammans med alla kompetenta och trevliga kollegor på Bouvet och samtidigt få leverera bra lösningar till kund.

"Jag valde Bouvet delvis på grund av värdegrunden och för att man sätter medarbetaren främst. Detta i kombination med möjligheten till variation i arbetsuppgifterna gjorde valet enkelt!"

På fritiden tycker hon om att vara aktiv och tycker om att paddla kajak - gärna mycket och ofta. Paddlar hon inte själv så tränar hon ungdomar i tävlingskajak.

"Vi paddlar sprint, inte havskajaker, även kallat racing, på bana. Jag försöker hålla jämn fart med ungdomarna, inte helt lätt men roligt och härligt när solen glittrar i vattnet och naturen är tätt inpå."


Resten av tiden spenderar hon gärna med familj och vänner, simmar eller gräver ner fingrarna i jorden i sommarstugan.