"Alla möten med människor kan vara givande och utvecklande"

Vi är glada att hälsa Mats Stafström välkommen till oss på Bouvet. Mats började hos oss 7 januari och är en del av Örebros webteam.

Mats kommer närmast från Osolo Consultant Group AB där han främst har fungerat som systemutvecklare i deras förvaltningsgrupp men också haft roller som projektledare, testare, designer m.m.
På Osolo jobbade Mats företrädesvis i CMS som Episerver och Umbraco men även i Litium och några kunders egenutvecklade CMS.

Tidigare har Mats bl.a. jobbat på Acadinus som översättare av programvaror och hjälpmanualer och du har garanterat stött på många av hans översättningar då de spänner över åtskilliga av Microsofts och Googles produkter. Har du t.ex. en Android-telefon så är det Mats som har översatt frasen Play Store till Play Butik  😉

På Bouvet önskar Mats glida över lite från att tidigare mest ha jobbat med systemens drift och förvaltning till att också få vara en del av de tidigare bitarna i systemutvecklingen – UI/UX-design. I ett första skede ligger dock fokus på att lära sig och bli en duktig SiteVision-utvecklare.

Mats drivs av att ställas inför kunders och uppdragsgivares utmaningar och situationer som begränsar dem, för att sedan få se dem tillfredsställda utöver sina förhoppningar, då vi med tekniska IT-lösningar kan underlätta och påskynda deras arbete så de får mer tid över till viktigare saker i sin yrkesroll.

Mats beskriver sig som oerhört social och anser att alla möten med människor kan vara givande och utvecklande.

Gällande talanger så vill Mats gärna lyfta fram att han som femtonåring hoppade 1,74 i höjdhopp samt att han är en skarp skapare av music quiz.

Vid sidan av jobbet så är det mycket fokus på familj, musik och träning. Mats lyssnar på all typ av musik och kan även spela gitarr och trummor. Träningsdosen ligger på 4-5 pass i veckan och Mats är också spinningledare på Friskis&Svettis.
Andra intressen är öl och sport.