Kollegorna på Bouvet känns mer som en familj än kollegor

Hej!

Mitt namn är Oskar Kronosjö, jag arbetar som systemutvecklare med inriktning mot .Net. I min roll så arbetar jag ganska brett med bl.a. databaser, apputveckling, webbutveckling, alltså det mesta som rör systemutveckling.

Oskar Kronosjö

12 sep 2017

Det bästa med att vara konsult är all kunskap man får och alla drivna kollegor man har. Kunskapen får man inte bara genom alla projekt man själv arbetar med, utan även genom sina kollegor och genom den erfarenheten de har fått från sina projekt. Så man får kunskap och erfarenhet från en hel rad projekt där vi på Bouvet har hjälpt till. Som konsult får man också prova på en hel del olika projekt utan att behöva byta arbetsgivare


Det bästa med att jobba på Bouvet är att man har så många trevliga och kompetenta kollegor som alla jobbar för att bidra till samhällsnyttan på ett eller annat sätt oavsett om det gäller test, ux, systemutveckling eller projektledning. Kollegorna på Bouvet känns mer som en familj än kollegor.

Det känns som en lyx att vi kan göra samhällsnytta, lära oss nya saker och samtidigt ha roligt och trevligt tillsammans.   

Teman