Design

Design handlar om form, identitet och kommunikation. Men det handlar precis lika mycket om funktionalitet, upplevelse och givetvis helhetsintrycket. Design kan vara mer än du tror.

Klicka på taggarna för att läsa mer om var och hur vi använder samma ämne och teknik


Bli igenkänd

Under en dag får vi upp till 70 000 meddelanden och synintryck.
Bra design kan hjälpa användaren att hitta i denna labyrint. Riktigt bra design kan lyfta och stärka kommunikationen, så att de motstår trycket från andra aktörer på marknaden. Design skall ge människor en god upplevelse som gör att din tjänst eller produkt blir gillad, sedd och använd.

I en digital värld behöver vi både interaktionsdesign och grafisk design för att åstadkomma fantastiska användarupplevelser.

Design handlar om människor

Design börjar och slutar alltid med människor. Människor måste ha förtroende för din tjänst eller produkt. Det är inte bara hur den ser ut men också hur den agerar och vad den förmedlar. Designen av interaktionen och det grafiska blir en unik signatur som berättar vad företaget, produkten eller tjänsten står för.

Lotta Nordh Rubulis
Avdelningsledare UX People

 Några av våra berättelser och projekt

VI VANN!

Bouvets nya profil vunnit en av världens mest prestigefyllda designpriser. Och det bästa av allt - det är våra egna designers som skapat den nya profilen! Basen är en ny unik logotype som alla medarbetare varit med och ritat tillsammans.

Vår nya grafiska profil har tilldelats det prestigefyllda designpriset Red Dot Award!