IMG_8907
>

Välkommen till Bouvet Filippa Marcus

27 apr 2018

Filippa är snart klar med sina studier och börjar direkt på Bouvet. Under våren har hon varit här och jobbat extra, så vi känner henne redan. Nu blir det kul att få henne som fast medarbetare.

Vilken är din roll på Bouvet?
 
Jag börjar som account manager 1 juni då jag är klar med nationalekonomin på universitetet. Jag arbetar mot offentlig sektor. Till en början handlar det om att hantera avropsförfrågningar inom Kammarkollegiet, men jag ska lära mig hur det går till att offerera.

Ska man vara bra på att skriva offerter, måste man lära känna kunden. Vad exakt värdesätter uppdragsgivaren? Genom att ta reda på det kan vi leverera kvalitet på det vi lovar. Just nu lyssnar och lär jag mig massor av mina kollegor.
 
Vad skulle ditt drömuppdrag vara och varför?
 
Att arbeta med IT-konsulter är nytt för mig. Det är spännande att lära sig branschen. Ett drömuppdrag handlar mindre om kunden, mer om förutsättningarna. Sen vill jag såklart ta hem affärer och bemästra svåra saker. Jag trivs när jag får lära mig saker. Då är jag stimulerad. Får jag dessutom vara omgiven av kollegor som jag har kul med kan inget gå fel.
 
Vad är det bästa med att vara konsult?
 
Att jag får utmana mig själv. Svåra uppgifter är lite som att gå på gym; det kan kännas oöverstigligt, så pushar man sig igenom ett pass och känner sig supernöjd. För mig är det viktigt att känna mig nöjd när dagen är slut.
 
Var har du jobbat tidigare?
 
Jag har varvat ekonomistudier med arbete. Senast kommer jag från House of Dagmar, som är ett klädmärke. Där fungerade jag som business controller/customer support. Innan dess arbetade jag på Active Brands marknadsavdelning i Norge. Men jag har även jobbat med event och tycker det är kul att arrangera fester.
 
Vad gör du på fritiden?
 
Vänner och familj är viktiga för mig. Min pojkvän bor i Luxemburg, så dit åker jag ofta och strosar runt i det speciella,  landet. Vi äter gärna gott, går på vinprovning eller tar långa promenader. Jag älskar att åka skidor och har säsongat i Schweiz. Och så spelar jag gärna golf.