Välkommen till Bouvet Arvid Kronosjö

Med många datorer och två bröder som brann för systemutveckling i barndomshemmet, fick Arvid tidigt sitt intresse för utveckling. Vi är stolta över att ha fått två av bröderna Kronosjö som en del i ett av våra team.

27 apr 2018

IMG_8907

Vilken är din roll på Bouvet?
 
Systemutvecklare. Jag ska få lära mig S-Lavalin, ett system för att besiktiga tåg. Just nu är det min bror Oskar som arbetat på Bouvet ett tag som lär mig. Jag kommer att backa upp honom, bland annat när han är på semester.   
 
Vad skulle ditt drömuppdrag vara och varför?
 
Att arbeta med ett företag som många känner till. Länsförsäkringar till exempel. Det är ett känt och bra företag som jag gärna arbetar med.
 
Vad är det bästa med att vara konsult?
 
Att få fokusera på systemutveckling och göra bra lösningar.
 
Var har du jobbat tidigare?
 
Jag har två bröder som jobbar med systemutveckling. Jag hängde på dem redan som liten och precis som de, blev jag IT-konsult. Först jobbade var jag på en byrå som heter Toxic, där ett av mina uppdrag var en nigeriansk eventsida och ett annat var Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
 
Sen sommarjobbade jag på min brors jobb på Bouvet. Och nu är jag alltså här på heltid. Det är kul att jobba tillsammans med Oskar i teamet.
 
Vad gör du på fritiden?
 
Jag programmerar.
 
 
 

Teman