Ny VD i Bouvet Sverige Pressmeddelande

Stockholm, 19. oktober 2018 ─ Per Gidfors tar över som VD i Bouvet Sverige AB. Gidfors har fem års erfarenhet inom företaget och kommer från rollen som COO.

20 okt 2018

Per Gidfors övertar som ny VD for Bouvet i Sverige efter att Jonna Nordén, VD de senaste 10 åren, har meddelat att hon vill söka nya externa utmaningar. Jonna har byggt upp Bouvet i Sverige till ett lönsamt bolag med fantastiska människor och med en imponerande kundlista.

 -Jeg er sikker på at Bouvet i Sverige fortsetter suksessen og at alle de ansatte sammen med Per fortsetter det gode arbeidet med å skape den beste arbeidsplassen i Sverige, säger Sverre Hurum, koncernchef för Bouvet ASA.

 Per Gidfors har varit anställd i Bouvet i fem år och kommer från rollen som COO. Han har lång erfarenhet från olika ledande befattningar inom IT-branschen.

 - Att nu få chansen att leda Bouvet i Sverige känns superinspirerande och gör mig väldigt stolt! Jag gillar att vi alltid sätter konsulterna först, och älskar att tillsammans med alla smarta och fantastiska människor här hjälpa våra kunder att lyckas, säger Per.

Bouvet Sverige AB levererar tjänster inom IT, digital kommunikation och rådgivning. Det gör vi på ett sätt som skiljer oss från andra börsnoterade företag som omsätter miljardbelopp. Bouvet har tre kontor i Sverige och sysselsätter över 100 konsulter. Strategin för tillväxt är lokal närvaro, rätt kompetens och personliga relationer.

Bouvet ASA är ett norskägt konsultbolag med över 1300 kunniga och entusiastiska konsulter som brinner för att skapa bra digitala lösningar. Bouvet har 13 kontor i Norge och Sverige. 

Inom tjänsteområdet Kundupplevelse levererar Bouvet reklambyråtjänster, tjänstedesign, internetbaserade lösningar, rådgivning och analyser av kundbeteenden. Genom att ha kunskap genom hela värdekedjan säkrar Bouvet helhetsupplevelser.

För ytterligare information kontakta:

Per Gidfors

VD, Bouvet Sverige AB

E-post: per.gidfors@bouvet.se, tel: +46 705158616

 

Sverre Hurum

Adm. Dir, Bouvet ASA

E-post: sverre.hurum@bouvet.no, tel: +47 91 35 00 47