IMG_5502
>

Lovisa gillar att utmana sig själv och att boxas

Helena Bajlo 
9 okt 2018

Lovisa började som frontendutvecklare för två veckor sedan. Nu jobbar hon med SiteVision och vet redan nu att det är ett roligt och utvecklande jobb som väntar.

Just nu tar hon in allt som finns att lära sig om det populära CMS-verktyget SiteVison. I Bouvets kultur ingår kompetensdelning som en naturlig del av vardagen, så det är bara att fråga, fråga och fråga igen. Kollegorna finns där som stöd och inspiration.

”Jag kom i kontakt med Bouvet via en annons på Blocket och fick en bra känsla. Sedan gick allt snabbt. Nu är jag jätteglad att vara här. Jag trivs med människorna och atmosfären känns öppen och trevlig”
 
De första projekten är redan igång och Lovisa har börjat med webb för Ludvika kommun, Svevia och Malmö stad.
 
”Jag gillar kunder som är öppna och lösningsfokuserade. Jag vill kunna bolla idéer och gärna vara med och utveckla något riktigt bra”
 
Lovisa kommer från e-handelsbranschen och har jobbat med att sälja allt från the till olika abonnemangsformer på från olika webbplatser. Från tidigare jobb tar hon med sig modet att ta initiativ och att lita på sig själv.
 
”Jag gillar att utveckla nya funktioner och snygga layouter. Jag har lärt mig känna igen när jag är på rätt väg och kan vara ett bra stöd till köpare av webb. Många är inte så vana vid att köpa tjänsten och då spelar konsultens kompetens en väldigt stor roll”
 
När Lovisa inte jobbar springer hon, eller tränar på gym. Men det är något annat som lockar.
 
”Jag boxades förut och det var en av de bästa sakerna jag gjort. Träningen, adrenalinkicken och gemenskapen gav så mycket energi. Men jag blev skadad, bland annat på näsan och behövde ta en paus. Men jag funderar på att dra igång snart igen”