jenny_4490_full
>

Jenny har börjat hos oss

4 feb 2019

Jenny Larsson är ny webbutvecklare på Bouvet och hon kommer främst att utveckla i Sitevision.

Tidigare arbetade Jenny med webbutveckling och Sitevision på DGC, där hon var anställd i två år. Innan dess jobbade Jenny som it-konsult för Vipetech där hon hade ett uppdrag som applikationsspecialist och teknisk projektledare på OpusCapita, som verkar inom den väldigt nischade branschen "output management", vilket i korthet handlar om att automatisera och digitalisera dokumentflöden.

"Framförallt så valde jag Bouvet då de sätter sina medarbetare främst. Jag har alltid känt att jag vill vara anställd på ett bolag med en sådan värdegrund. För mig är det nämligen viktigt att jag är anställd på ett bolag där man vet värdet av välmående medarbetare. Det tillsammans med att få jobba med det som man tycker är allra roligast blir ju en oslagbar kombo."

Jennys hittills roligaste uppdrag var att utveckla en webshop i miniformat. Det var ett utmanande projekt som innebar både form och utveckling. Eftersom Jenny inte har någon formell utbildning inom ux tycker hon att det är kul att också få vara kreativ i det dagliga arbetet.

På fritiden är det familjen och vänner som gäller, med mysiga middagar varvat med träning.