BouvetJuanMaguid1920
>

”Jag är bra på att kombinera funktion med kreativitet"

27 jan 2017

Hallå där, Juan Maguid! Du är en strategisk AD och UX-designer som precis börjat på Bouvet och som första konsultuppdrag ska du jobba med en app som hjälper människor att hålla koll på sina egna och familjens vaccinationer!

Vad skulle din drömuppdragsgivare vara och varför?
- Lego. Utan tvekan! De kombinerar lekfullhet med pedagogik, lite dansk galenskap och humor. En sammanfattning av min stryka. Jag är bra på att kombinera funktion med kreativitet för att skapa en bättre och attraktivare digital lösning.

Var har du jobbat tidigare?
- En bredd. Från rena produktföretag till kommunikationsbyråer. Det ger mig en unik förståelse för hela ledet från idé, produktutveckling, marknadsföring till färdig produkt. Från både kund- och beställarsidan. 

Vad är det bästa med att vara konsult?
- Variationen. Har själv frilansat mycket tidigare och känslan av att träffa helt nya människor och starta upp nya projekt tillsammans är väldigt härlig. Liksom att avsluta processerna, vid färdig produkt.

Vad gör du på fritiden? Vad gör dig glad? 
- Gör musik sedan väldigt många år tillbaka. Återvinner gammal musik, klipper och klistrar ihop till något annat, oftast rätt experimentellt. Mina två barn och min fru gör mig också glad! Liksom Lego!