Tobbe 2
>

I huvudet på en riktigt erfaren konsult!

1 feb 2018

Torbjörn är en mycket erfaren och driven konsult. På sina 20 år har han hunnit med många projektledaruppdrag.

Koordinera, skapa förutsättningar och resursplanera... har det blivit vardagsmat?

- Nej, alla projekt har sina utmaningar och måste göras på sitt sätt. Just nu leder jag en förstudie som ska ta fram ett nytt koncept för ett intranät. Projektledarrollen är bekant, men området nytt och roligt!

I det här projektet leder jag ett team som består av mina kolleger från Bouvet och det är väldigt inspirerande och roligt att jobba på det sättet. Jag kan projektledning och de kan effektkartläggning, webb och intranät.

”Genom samarbete där alla bidrar med sina kompetenser och perspektiv når vi de bästa resultaten"

Tidigare har Torbjörn haft uppdrag både på IT- och verksamhetssidan.

Nu närmast kommer han från Försvarsmaktens ledningsstab där han deltog i arbetet med att utveckla både strategier och metoder som krävde att man jobbade över organisationsgränserna. Också ett roligt uppdrag!

Om han ska nämna ett drömuppdrag så är det verksamhetsutveckling och förändringsledning som ligger högst på önskelistan.

”Egentligen är inte uppdragets innehåll så viktigt för mig längre. För mig ligger utmaningen och glädjen i att nå samförstånd och att skapa riktigt bra samarbetsklimat.”

Det bästa med att vara konsult är just att få möjlighet att träffa så många kompetenta och proffsiga människor och att få lära känna så många olika typer av verksamheter.

På fritiden är det segling och golf som gäller. Det är viktigt med fritid. Man kan inte bara jobba. Hur roligt man än har det!