IMG_Henrik2
>

Henrik vill göra livet enklare för verksamheten, patienter och anhöriga

10 sep 2018

Henrik Fredriksson, ny konsult på e-hälsa är en projekt- och förvaltningledare med både djup och bredd.

Efter dryga tolv år som konsult kom behovet av att styra in kompassriktningen en aning.

”När jag var pappaledig fick jag tid att fundera lite extra och när jag tänkte bakåt insåg jag att av alla uppdrag jag haft genom åren var det de inom hälso- och sjukvård som varit de som varit mest givande”.

Att arbeta för att göra livet enklare för patienter, anhöriga och verksamheter var därför ett huvudskäl bakom beslutet att byta till avdelningen för e-hälsa på Bouvet. 

” Bouvet kan hjälpa mig att utvecklas i den riktning jag vill och jag gillar att Bouvet är en mindre spelare. Det finns fortfarande lite av en nybyggaranda i företaget. Personkemin på intervjuerna spelade naturligtvis in.”

Det blir en flygande start på Bouvet med två uppdrag inbokade. Först blir det arbete med kravanalys för en ny viktig webb Bouvet ska bygga för Kammarkollegiet. Parallellt påbörjar han ett uppdrag som förvaltningsledare på hälso- och sjukvårdsförvaltningen på Stockholms läns landsting. 

När Henrik är ledig gillar han att vara ute när han inte är inne. Svampplockning, långfärdsskridskor, flugfiske, löpning och läsning är en sann lisa för själen.