IMG_5406[1]
>

Nygift, nyanställd och varmt välkommen!

Helena Bajlo 
4 okt 2018

Den 22 september gifte sig Claes Rydell i Stockholms Stadshus. Måndagen därpå började han på Bouvet. Vi fick vänta lite, för första veckan var han med sin nyblivna fru i Paris.

”Vi traskade runt Eiffeltornet och bodde i närheten av Notre Dame. Det var fint. Nu är jag på plats som systemutvecklare och ska i första hand arbeta med SiteVision. Jag har mjukstartat med att planera en applikation för Malmö stad. Sedan ska jag förhoppningsvis skapa den”
 
Claes som gillar spel och systemutveckling skulle gärna vara med från start och utveckla en produkt.
 
”Tänk att vara ute hos en kund och komma på en idé som blir verklighet. Känslan av att ligga bakom något som förbättrar livskvaliteten, eller arbetsvillkoren för människor”
 
När datastudierna på Stockholms Universitet avslutades 2017, hade Claes redan arbetat med systemutveckling i fem år. Lika lång tid som studierna fått ta. Det blev en bra kombination av teori, praktik och arbetslivserfarenhet
 
”Jag tog tid på mig på universitetet eftersom jag varvade jobb och studier. Bland annat arbetade jag på ett företag som gjorde marknadsundersökningar. Jag har utvecklat appar och gått in som konsult för flera företag”
 
Bouvet lyckades attrahera Claes som har helt rätt profil för oss och vårt sätt att tänka och arbeta.
 
”Jag blev tipsad om Bouvet via Linkedin. När jag träffade Jesper Grandin som är avdelningsledare och Karin Frid på HR,  pratade de om värderingar”
 
På Bouvet brukar vi säga att våra konsulter är viktigast av allt. Till och med viktigare än kunderna.
 
”Här tänker man tvärt emot det jag varit van vid. Konsulterna går före kunderna. Tolkar jag det rätt innebär det att beslut inte tas på bekostnad av medarbetarna. Många arbetsgivare ser människor som ständigt utbytbar. Så känns det inte här”
 
Claes gillar livet som konsult för att man kan pröva olika företag, samtidigt som det finns en bas att återvända till. Bouvet erbjuder trygghet och trevliga kollegor, men även kompetensutveckling och roliga fester.
 
”Här kommer jag att kunna byta uppdrag, men ha kvar min arbetsplats”
 
När han inte är på jobbet spelar han gitarr och dataspel.
 
”Jag tar gitarrlektioner och spelar allt från Idas visa till Avicci. Jag testar, kodar och bygger spel, men jag ser till att få tid över till min flickvän, nej till min fru menar jag”
 
Vi önskar dig varmt lycka till, grattis och välkommen Claes.