Image from iOS (10)
>

Alla har rätt att funka olika - Bouvet bidrar till Musikhjälpens insamling

15 dec 2017

När Sverre Hurum startade Bouvet för 15 år sedan, ville han något mer än att sälja IT-tjänster. Han ville erbjuda lösningar som gjorde världen lite bättre.

Helst skulle de rädda liv. Dessa värderingar skulle genomsyra verksamheten och alla skulle navigera efter samma karta.

Det har tagit Bouvet femton år att utveckla och implementera tankesättet ”en för alla, alla för en”.

Det tar tid och kraft att bli speciell, men det är värt varje sekund av mödan. Lika lite som man kan kopiera en snöflinga, eller ett grenverk med all sin komplexitet, lika lite kan någon kopiera en annans sätt att vara. Vi är alla olika. Med rätt förutsättningar kan det vara en styrka!

Temat för Musikhjälpen 2018 är ”Alla har rätt att funka olika”.

På Bouvet vill vi göra saker som har betydelse för samhället och enskilda människor och att bidra till ett mer jämlikt samhälle är en stark drivkraft hos oss. 

Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Av omkring en miljard personer bor 4 av 5 i låg- och medelinkomstländer där undernäring, vitaminbrist, sjukdom och skador är vanliga orsaker. Med funktionsnedsättning fastnar många i fattigdom för att de saknar möjlighet att försörja sig och stängs ute från samhället på grund av hinder och stigman. Men det går att göra skillnad.  

                                                                                                            Musikhjälpen 2018

  

Självklart stöttar vi insamlingen. Hjälp oss att hjälpa här.  

Mer information om årets tema.