Bjorgselfie
>

Tillsammans är vi starka

Björg Helene Eggen 
5 dec 2017

Hej!
Mitt namn är Björg Helene Eggen. Jag arbetar som Creative Director och UX/UI designer på Bouvet.

Det bästa med att vara konsult är den varierande vardagen. Jag träffar och lär känna så många härliga människor från världens alla hörn, och har fått vänner och kontakter för livet.

Jag utvecklas snabbt och lär mig nya saker och befinner mig på platser som jag annars aldrig skulle varit.

Uppdragen och behoven kan vara lika olika som arbetsplatserna, det är spännande och utmanande. Ingen dag är den andra lik. Som konsult har jag valt att ha en varierande vardag med flera kortare uppdrag men jag vet att om jag istället vill ha en lite lugnare vardag och längre uppdrag så kan jag välja det också. Jag får möjligheten att styra mina arbetsuppgifter, min framtid, mål och mina utvecklingsområden på ett sätt jag kanske inte får om jag inte skulle arbetat som konsult.


Det bästa med att arbeta på Bouvet är kulturen, människorna, möjligheterna att bestämma vad man vill arbeta med och fördjupa sig i. Att jag som konsult alltid kommer först.

Det är en öppen miljö här på kontoret. Sitter man ute hos kund så kan man alltid komma och prata/dela med sig på kontoret, det är mer familjärt och vi har roligt tillsammans.

Det finns så många duktiga människor inom så många olika områden här på Bouvet så funderar man på något finns alltid någon till hands och alla hjälper gärna till och delar med sig av sina kunskaper. Fast jag ibland sitter själv hos kund känner jag mig aldrig ensam. Jag vet att jag alltid har ett helt kunnigt gäng i ryggen.

Tillsammans är vi starka. 

FullSizeRender.jpg.jpeg