Tillsammans är vi starka

Björg Helene Eggen är Creative Director, UX/UI designer och avdelningsledare på Bouvet.

11. sep. 2017

Bjorgselfie

Det bästa med konsultlivet är den varierande vardagen. Jag träffar och lär känna så många härliga människor från världens alla hörn, och har fått vänner och kontakter för livet.

Jag utvecklas snabbt och lär mig nya saker och befinner mig på platser som jag annars aldrig skulle varit.

Uppdragen och behoven kan vara lika olika som arbetsplatserna, det är spännande och utmanande. Ingen dag är den andra lik. Som konsult och avdelningsledare har jag en varierande vardag med flera kortare uppdrag men i perioder kan jag ta längre uppdrag också. Som konsult hos oss har man möjligheten att styra sina arbetsuppgifter, sin framtid, mål och sina utvecklingsområden på ett sätt man kanske inte får om man inte skulle arbetat som konsult.


Det bästa med att arbeta på Bouvet är kulturen, människorna, möjligheterna att bestämma vad man vill arbeta med och fördjupa sig i. Att jag som konsult alltid kommer först.

Det är en öppen miljö på kontoret. Sitter man ute hos kund så kan man alltid komma och prata/dela med sig på kontoret, det är mer familjärt och vi har roligt tillsammans. Nu i Coronatider har vi flera öppna digitala kanaler för samma typ av häng. Det är inte samma men det funkar!

Det finns så många duktiga människor inom så många olika områden här på Bouvet så funderar man på något finns alltid någon till hands och alla hjälper gärna till och delar med sig av sina kunskaper. Fast jag ibland sitter själv hos kund känner jag mig aldrig ensam. Jag vet att jag alltid har ett helt kunnigt gäng i ryggen.

Tillsammans är vi starka. 

FullSizeRender.jpg.jpeg