Nyanställd - Karin Hagelström

Karin Hagelström är nyanställd på vårt Stockholmskontor och kommer att arbeta som Creative UI/UX-designer och grafisk formgivare/Art Director.

16. okt. 2017

Karin Hagelström

Det bästa med att vara konsult säger Karin är variationsrikedomen. Möjligheten att få sätta sig in i olika verksamheters problemställningar och hitta fram till lösningar samtidigt som man får lära känna många intressanta människor i processen.

"Min drömuppdragsgivare är insiktsfull, modig och uthållig och vågar därför ta större kliv."

Innan Karin kom till Bouvet har hon under många år drivit sitt eget företag Hagelström Design där hon hjälpt företag med digital kommunikation och design, bl a som underkonsult till HappyF&B och som AD/UX på CGI.

"Min kärnkompetens är kreativ problemlösning inom området informationsdesign och att säkerställa att designen följer varumärkets målsättning och syfte där slutanvändarens upplevelse inkluderas."

I portfolion finns, förutom ett stort antal visuella identiteter, logotyper och webbar,  även arbetet med SL då Karin designade skyltsystemet för Stockholms T-bana från 1999-2000.

Karin delar gärna med sig av sin kunskap och har även varit lärare i grafisk design på Beckmans kvällsskola under fyra år.

En tidigare bisyssla var också egen produktion av design med mönstrade drinkunderlägg och bordstabletter. Produkterna hade global representation med försäljning i Europa och Japan där kollektionen ledde till nya designuppdrag för bland annat det japanska företaget ASKUL. I Sverige fanns produkterna framförallt på DesignTorget och liknande designbutiker under närmare åtta år. Honhar även varit utställare på Stockholm Furniture & Light Fair och Formex under ett antal år.

På fritiden anordnar hon gärna event med fokus på design och typografi genom Stockholms Typografiska Gille. Förutom att spendera tid med familj och vänner så tycker hon också om att ägna sig åt dans och musik. 

Varmt välkommen till oss!