DavidGustavsson
>

Nyanställd - David Gustavsson

5 dec 2017

David Gustavsson är nyanställd UX-designer och Frontend utvecklare på vårt Stockholmskontor. David har kunskaper inom bland annat gränssnittsdesign, tillgänglighet, css och html.

Just nu är David med i ett projekt för att utveckla en ny design av en sida på stopservice.se. Efter det ska han hjälpa Järfälla kommun att skapa ett koncept för hur de ska kommunicera sina tjänster på ett mer lättillgängligt och mer uppgiftsfokuserat sätt. 

"Jag ser fram emot att få jobba med mycket olika intressanta organisationer och uppdrag och få nya utmaningar. " 

David kommer närmast från Stockholms universitets IT-avdelning där han har jobbat som UX-Designer och UX-Utvecklare. David har bland annat gjort stora förstudier med effektkartläggning, nyutvecklat ett system för att stödja lärarstudenters och deras handledare och lärare under sin praktik. Han har även jobbat med flera stora och komplicerade system med många användare där jag har byggt nya funktioner och förbättrat gränssnitten.

"Min drömarbetsgivare är en arbetsgivare som värdesätter mig och min kompetens och som brinner för att göra nytta för användare, organisationer och samhället. Det ser jag hos Bouvet."

På fritiden umgås David gärna med sin sambo och sina katter, spelar datorspel, tittar på serier/filmer, promenerar, cyklar eller tränar.

"Jag blir glad av att ha stimulerade uppgifter på jobbet som t ex att sätta mig in i ett problemområde och sedan komma på en bra lösning som gör skillnad."

Varmt välkommen till oss!