Fiorella vid vattnet
>

Tillsammans förenar vi produkter och användare, design och upplevelser; alltid med användaren i fokus.

12 nov 2018

Vi är glada att kunna hälsa Fiorella Walter, UX-designer, välkommen till oss! Fiorella förstärker vårt inhouseteam inom design och tillsammans kommer de att lösa stora som små problem - alltid med användaren i fokus.

Fiorella drivs av ett intresse för användarcentrering och hur det appliceras på produkter, tjänster eller verktyg. Hon kommer närmast från Narva och har erfarenhet av att jobba med både b2b och b2c-kunder. Innan dess har hon även varit en sväng på kundsidan.

Hos Bouvet blir hon en del av designteamet som jobbar inhouse.

"Vi kommer tillsammans att förena produkter och användare, design och upplevelser; alltid med användaren i fokus."

Under åren har hon bland annat jobbat med att designa informationswebbar inom vården, skolwebbar, en bank-app men även konceptuella lösningar inom klassisk marknadsföring som Art Director.

"Det bästa med att vara konsult är när jag får dyka in i olika projekt. Jag är ganska rastlös av mig så jag vill gärna ha många bollar i luften. Inte nog med det så är jag en peoples person och jag tycker om att träffa nya människor. Och att dessutom få hjälpa till att lösa problem är ju det bästa jag vet!"

Hennes drömuppdragsgivare är någon som vågar lita på teamet så att de tillsammans kan ha mod att våga tänja på gränserna, utmana frågeställningen och därigenom hitta de bästa lösningarna.

"Det finns ju så otroligt många spännande varumärken där ute. Olika tech företag är av stort intresse för mig där möjligheterna är oändliga!"

På fritiden hänger hon gärna med familjen eller nära vänner eller ägnar sig åt att träna löpning.

"Jag älskar att springa på min fritid för att rensa tankar och befinna mig i nuet...då och då även kläcka idéer!"